Visie Regiekr8

Missie

” Wij geloven dat alles wat we doen, impact heeft en meewerkt aan een gezonde brede leer- en leefomgeving. Dit doen wij door het creëren van functionele verbindingen, samenwerkingen en kennisdeling. Op deze manier zorgen wij ervoor dat vraag en aanbod op het gebied van sport, cultuur en gezondheid op elkaar is afgestemd en bereikbaar wordt voor heel de maatschappij. ”

Visie

Alles wat wij doen voor overheid of onderwijs sluit aan bij het creëren van een brede leer- en leefomgeving.

  • Wij streven ernaar een betrouwbare en onafhankelijke partner te zijn.
  • Dit doen wij door te verbinden en vooral te “DOEN”.
  • Wij werken met resultaatgerichte doelstellingen per project per klant.
  • Wij streven naar rendement voor een gezonde duurzame bedrijfsvoering.

Onze Kernwaarden

Ons team is de belangrijkste factor voor ons werk. Samen (met u) maken wij het verschil. Wij hechten in onze samenwerking veel belang aan onze kernkr8: vertrouwenplezier en betrokkenheid.

Vertrouwen

In welke fase uw organisatie zich ook bevindt, vanuit ons motto ‘Samen, Verbinden & Doen’ werken we aan een optimaal resultaat. Wij maken gebruik van een groot netwerk, wat ons in staat stelt om ons aanbod aan te sluiten op uw behoeften.

Plezier

Als je plezier hebt in het leven, ben je gemotiveerd. Het is dus ook plezier wat onze medewerkers meebrengen binnen onze diensten. Om tot een juist resultaat te komen, vinden wij het belangrijk vooraf duidelijk met elkaar te spreken over verwachtingen.

Betrokkenheid

Uw ambitie is ons uitgangspunt. Vanuit onze ruime ervaring binnen het onderwijs, kinderopvang en welzijn kennen wij de context van waaruit u werkt.

De juiste actie op de juiste plaats!