Over ons

Regiekr8 bestaat uit een stel enthousiaste mensen die gek zijn van kinderen en van bewegen. Het is onze droom dat ieder kind plezier heeft in bewegen. Want bewegen is essentieel als je opgroeit. Het zorgt ervoor dat je makkelijker leert, sociale vaardigheden ontwikkelt en zowel nu als later een vitaler leven leidt. Wanneer kinderen op jonge leeftijd ontdekken dat bewegen, buiten spelen en sporten gezond is, hebben ze daar hun leven lang plezier van! 

Wij werken iedere dag aan het waarmaken van deze droom. Dit doen we door scholen te faciliteren op het gebied van bewegingsonderwijs. Via Regiekr8 kun je een een vakleerkracht bewegingsonderwijs inzetten. Deze ervaren gymdocent verzorgt de gymlessen op jouw school. 

Ook stimuleren wij vakdocenten gym en bevoegde groepsdocenten om het bewegingsonderwijs binnen hun school naar een hoger niveau te tillen. Daarom maken wij het mogelijk met onze methode Beweegkr8 te werken. De methode is ontwikkeld door ervaren gymdocenten en is pedagogisch en didactisch onderbouwd. Met Beweegkr8 voldoe je aan de leerlijnen op het gebied van bewegen. Maar belangrijker, we maken gym voor kinderen én voor de docent leuker.

Daarnaast helpen wij scholen Bewegend Leren tot een succes te maken. Het is bewezen dat kinderen die bewegen gemakkelijker leren. Door Bewegend Leren toe te passen in de taal- en rekenlessen wordt de les uitdagender en blijft de lesstof beter hangen. Regiekr8 levert de leermatten die hiervoor nodig zijn en biedt advies & begeleiding om Bewegend Leren te implementeren.  

De missie van Regiekr8:

“Het is onze droom dat ieder kind plezier ervaart in bewegen, spelen en sporten want daar word je fysiek en mentaal gelukkiger van.”

Directie/Management

Gertjan de Vogel | Directeur-Bestuurder

gertjan@regiekr8.nl
06 14 45 23 73

Leanne Dirksen | Directeur-Bestuurder

leanne@regiekr8.nl
06 22 73 39 94

Ilse Groeneweg | Operationeel manager Onderwijs

ilse@regiekr8.nl
06 15 41 34 40

 Staf Onderwijs

Rowin de Haas

rowin@regiekr8.nl

Stefan Kerpel

stefan@regiekr8.nl