Vakleerkracht inzetten

Door een bevoegde vakleerkracht in te zetten zorg je ervoor dat het bewegingsonderwijs op de school goed geregeld is. Wij verzorgen gymlessen op basisscholen, van groep 1 t/m 8. 

Met onze methode Beweegkr8 volgen wij de leerlijnen op het gebied van bewegingsonderwijs. Zo heeft onze lesmethode op verschillende manieren aandacht voor de ontwikkeling van de motorische vaardigheden. De methode is zo opgebouwd dat er een doorgaande lijn zit in het programma van groep 3 t/m 8. Vanuit de methode werken we met een eenvoudig systeem waarmee vakdocenten het motorisch niveau van leerlingen kunnen observeren. Zo krijgen zij goed zicht op waar de leerling staat en dit geeft handvatten voor variatie en uitdaging in de gymles. 

“Met een vakleerkracht van Regiekr8 is het bewegingsonderwijs op onze school goed geregeld”

Betrokken collega’s
De vakdocenten van Regiekr8 worden onderdeel van het docententeam. Wij voelen ons betrokken bij de school en denken graag mee over alles op het gebied van beweging. We inspireren, zijn enthousiast en voelen als vertrouwde collega’s. 

Motorisch Remedial Teaching
Voor kinderen die extra ondersteuning nodig hebben op het motorische vlak bieden wij Motorisch Remedial Teaching aan. Dit doen we door middel van onderschoolse of naschoolse lessen in kleine groepjes of individuele lessen. Wilt u meer weten of de mogelijkheden binnen MRT? Mail naar mrt@regiekr8.nl

Sportdag & Koningsspelen 
De vakdocenten van Regiekr8 zijn ook in te zetten voor sportdagen, koningsspelen en als sportpromotor binnen de school. We denken graag met de school mee. 

Kennismaken?

Wil je weten wat Regiekr8 voor jouw school kan betekenen?

Neem dan contact met ons op!