Over Regiekr8

Regiekr8 is een ondersteunende organisatie voor gemeenten en het basisonderwijs. Wij werken aan een gezonde leer- en leefomgeving waarin aandacht is voor sport, bewegen, sociale vorming en talentontwikkeling. Vanuit onze ruime ervaring kennen wij de context waarin gewerkt wordt. Wij hechten in onze samenwerking veel aan onze kernwaarden: vertrouwen, plezier en betrokkenheid.

Voor Onderwijs

Wij zijn een ondersteunende organisatie voor het onderwijs. Wij geven uitvoering aan gymlessen, bewegend leren, sociale vormingstrajecten, sport-bso, verandertrajecten in het kader van kindcentra, de meldcode en faciliteren het onderwijs in het kader van leertijdverlenging (naschools).

Meer informatie over ons aanbod voor het onderwijs vindt u hier.

Voor Gemeenten

Regiekr8 werkt voor gemeenten binnen de thema’s sport, cultuur, gezonde leefstijl, verenigingen en inclusiviteit. Gemeenten ontvangen ondersteuning bij het uitvoeren van hun maatschappelijke opdracht. 
Wij geven uitvoering aan de brede regeling combinatiefuncties, jongeren op gezond gewicht en de gezonde school. Hoe wij dit doen? Onze voorkeur is om dit te doen vanuit een lokaal merk en een op maat gemaakte oplossing. Meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie over ons aanbod voor gemeenten vindt u hier.

Wie zijn wij?

Kennismaken met ons team, klik dan hier.