Enthousiaste vakgenoten, yes dat zijn we!

Regiekr8 bestaat uit een team van gedreven en enthousiaste vakgenoten die het basisonderwijs voorzien van hoogstaand bewegingsonderwijs. De door ons ontwikkelde beweegmethode is leidend in onze aanpak. Als vakdocenten vormen we een vakgroep die beweging op basisscholen naar een hoger niveau brengt. Bewegend Leren is een andere tak van sport. Hierbij bieden we de materialen en begeleiding om het principe Bewegend Leren tot een succes te maken binnen de school.

De bal ligt bij jou!

Steeds meer scholen willen met ons en onze methode werken, daarom zijn we op zoek naar meer mankr8 (en dames natuurlijk ūüėČ)! Je kunt bij ons werken als vakdocent, maar ook als leraarondersteuner, stagiair of invalkracht. De bal ligt bij jou.

Wij zetten jou in je kracht

Als je bij ons komt werken word je onderdeel van een enthousiast en ambitieus team. Gezelligheid en hard werken gaan bij ons hand-in-hand: work hard, play hard. Wij vinden het belangrijk dat je het naar je zin hebt en willen jou in je kracht zetten. Wat zijn je talenten en waardoor kom jij tot bloei? Laat het ons weten dan zoeken we een plek binnen onze groeiende organisatie.

Stuur ons een sollicitatie!

Waarom werken bij Regiekr8?

1. Meer dan alleen lesgeven
2. Goede sfeer, we zijn een sportieve familie
3. Werken op basis van een door ons ontwikkelde lesmethode

4. Kies zelf hoeveel uur je wilt werken
5. Werk in de buurt waar je woont
6. Last but not least: je levert een onmiskenbare bijdrage aan het leven van kinderen.