Gymles voor peuters

NIEUW Peutergym: Gymlessen voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar waarbij de peuters worden ondersteund in hun motorische ontwikkeling. Binnen onze beweegmethode voor peuters ligt de nadruk op het automatiseren, afwisselen en vloeiend bewegen binnen deze ontwikkelingsfase. In de beweegmethode is er naast de motorische ontwikkeling structureel aandacht voor het spelenderwijs samen leren.

Kleutergym: Gymlessen voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 6 jaar waarbij de kleuters worden ondersteund in hun motorische ontwikkeling. In onze beweegmethode voor kleuters ligt de nadruk op het verder integreren en automatiseren van het bewegen binnen deze ontwikkelingsfase. In de beweegmethode is er naast de motorische ontwikkeling structureel aandacht voor de sociale vorming.

Gymlessen 6 tot 13 jaar: Gymlessen voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 13 jaar waarbij de kinderen worden ondersteund in hun motorische ontwikkeling. In onze beweegmethode is er naast de breed motorische ontwikkeling structureel aandacht voor de sociale vorming. Door onze beweegmethode kunnen kinderen verantwoord en veilig deelnemen aan de bewegingscultuur.