Bewegend Leren Goeree-Overflakkee

Het basisonderwijs, Gemeente Goeree-Overflakkee (sportteam Goeree-Overflakkee) en Regiekr8 hebben de handen ineen geslagen op het gebied van bewegend leren. Samen hebben wij als doel kinderen meer te laten bewegen door het bewegend leren stevig te introduceren en/of verder uit te bouwen binnen het basisonderwijs op Goeree-Overflakkee.

Alle basisscholen op Goeree-Overflakkee ontvangen een pakket bewegend leren wat bestaat uit leermatten en training. De school verbindt een ambassadeur en deze ambassadeur heeft als doel om ook na de projectperiode bewegend leren op school te promoten en stimuleren. Op deze manier blijft bewegend leren onderdeel binnen het reguliere onderwijsprogramma. De eerste ambassadeurs hebben zich inmiddels al aangemeld.

Goed om te weten
Het startpakket bewegend leren wordt gefinancierd vanuit de gemeentelijke NPO-gelden. Deze financiering is goedgekeurd door de lokaal educatief agenda Goeree-Overflakkee.

Vragen over dit initiatief of ook op zoek naar zo’n aanbod?
Dan kun u contact opnemen met Chantal van der Klooster via c.vanderklooster@goeree-overflakkee.nl / 0187475665 of Leanne Dirksen via leanne@regiekr8.nl 0622733994.

Kindwijs SOPOGO #sopogo #kindwijs #goerreeoverflakkee Leer Bewegend #bewegendleren #bewegendrekenen #bewegendtaal #basischolen #primaironderwijs #leerbewegendmatten #bewegendlerenmateriaal #bewegen #regiekr8 #sportteamgo #sportteamgoereeoverflakkee #ambassadeur