Van Zuid-Amerika naar Regiekr8

Wat gaaf zeg, een nieuwe naam! Afgelopen vijf maanden heb ik van mijn sabbatical leave kunnen genieten. Samen met mijn vriend heb ik deze periode van Chili naar Colombia gereisd. Een prachtig avontuur waar ik nog lang van na zal genieten.
Vanaf Zuid-Amerika heb ik beleefd hoe ons bedrijf de transformatie heeft ondergaan naar onze nieuwe naam. Mijn naam is Doortje de Boer, ik ben teamcoördinator bij Regiekr8, combinatiefunctionaris sportstimulering & gezondheid en vakleerkracht LO.
Ik ben ontzettend blij met onze nieuwe naam, het was een beetje onoverzichtelijk geworden met al onze losse (project)namen. Die onduidelijkheid is vanaf nu voor altijd weggenomen. Voortaan neem ik de telefoon op ‘met Doortje van Regiekr8!’. Met onze nieuwe naam, nieuwe website en een nieuw beeldmerk zal ik, samen met het hele team, mijzelf de komende jaren vol met passie, enthousiasme en energie inzetten.
Wij maken mensen blij. Samen doen!