Combinatiefunctie Verenigingen

Ons doel is verenigingen te ondersteunen, waardoor zij a. groter worden en blijven en b. hun maatschappelijke rol beter kunnen invullen. 

In uw gemeente bevinden zich vitale verenigingen (en aanbieders) waar inwoners elkaar ontmoeten en bewegen. Onze combinatiefunctionaris reikt verenigingen tools aan waarmee zij zich vitaal kunnen houden én waarmee het besturen en beheren van een vereniging makkelijker wordt. Deze verenigingen pakken nieuwe kansen, gezamenlijk of alleen, en spelen in op trends en uitdagingen. Daarnaast gebruiken zij elkaars expertise om de kwaliteit van hun eigen vereniging te verbeteren.

Voor wie?
Wilt u ook verenigingen die zich gesteund voelen, die actief zijn en meewerken aan een positief opgroei- en leefklimaat? In onze werkwijze hebben wij aandacht voor de korte-, middellange- en langetermijndoelen van de vereniging. Quick wins zijn snel te maken. Met de vereniging zetten wij sociale interventies op waarmee zij maatschappelijke uitdagingen helpen oplossen.

Wat doen wij?
De combinatiefunctionaris werkt als spin in het web. Wij verbinden de lokale- en regionale partijen, initiëren nieuwe activiteiten en hebben een faciliterende rol.

Waarmee kunnen wij u helpen?
We zijn benieuwd waarvoor u een oplossing zoekt. De maatschappelijke uitdagingen zijn divers. Daardoor is het gebruikelijk dat wij maatwerk leveren voor deze functie. Wij nemen voor u regie in het uitvoeren van de oplossing en leveren een deskundige combinatiefunctionaris die past bij uw situatie.

Ons uurtarief varieert tussen €42,- en €46,- (afhankelijk van de functie-eisen en verantwoordelijkheden).

Contact
Stuur ons uw gegevens via het contactformulier en wij nemen graag contact met u op.