Combinatiefunctie Sport, Gezondheid en Onderwijs

Ons doel is inwoners te stimuleren tot (blijvende) sport- en cultuurdeelname. En een breed programma van activiteiten te bieden voor (basis)scholen en kinderopvang. 

In uw gemeente dragen basisscholen, kinderopvang, verenigingen en lokale partijen bij aan een positief opgroeiklimaat. Ook op het gebied van sport en cultuur, wat erg belangrijk is om problemen vroegtijdig aan te pakken of te voorkomen. Onze combinatiefunctionaris voor Sport, Gezondheid en Onderwijs zorgt voor verbinding tussen al deze partijen.

Voor wie? 
De brede ontwikkeling van inwoners staat centraal. Basisscholen, kinderopvang en verenigingen ervaren een regiepartner die meedenkt en meewerkt in het verrijken van de leer- en leefomgeving van uw inwoners.

Wat doen wij?
De combinatiefunctionaris werkt als spin in het web. Wij verbinden de lokale- en regionale partijen, initiëren nieuwe activiteiten en hebben een faciliterende rol. We hebben aandacht voor individuele begeleiding en ondersteuning van inwoners.

Waarmee kunnen wij u helpen?
We zijn benieuwd waarvoor u een oplossing zoekt. De maatschappelijke uitdagingen zijn divers. Daardoor is het gebruikelijk dat wij maatwerk leveren voor deze functie. Wij nemen voor u regie in het uitvoeren van de oplossing en leveren een deskundige combinatiefunctionaris die past bij uw situatie.

Ons uurtarief varieert tussen €42,- en €46,- (afhankelijk van de functie-eisen en verantwoordelijkheden).

Contact
Stuur ons uw gegevens via het contactformulier en wij nemen graag contact met u op.