Combinatiefunctie Kwetsbare Doelgroepen

Ons doel is inwoners individueel en persoonlijk te begeleiden bij hun uitdagingen. En hiermee de blijvende sport- en cultuurdeelname van kwetsbare doelgroepen te bevorderen.

Iedereen in uw gemeente is gelijkwaardig. Zij krijgen dezelfde kansen om met hun competenties deel te nemen aan de samenleving. Hierbij groeit iedereen veilig op en ontwikkelen zij hun vaardigheden binnen een uitdagende omgeving. Maar, hoe zorgt u dat iedereen mee kan blijven doen? Een oplossing is het inzetten van een combinatiefunctionaris gericht op kwetsbare doelgroepen. Deze maakt verbinding tussen lokale- en regionale partijen en heeft als doel kwetsbare doelgroepen te ondersteunen én activeren.

Voor wie?
Denk bij kwetsbare doelgroepen aan mensen met een beperking, senioren en statushouders. Onze combinatiefunctionaris begeleidt inwoners, jong en oud, bij het vinden van een passende oplossing voor hun uitdagingen.

Wat doen wij?
We maken lokale- of regionale verenigingen en aanbieders deskundig in het werken met uiteenlopende doelgroepen en verbinden het (speciaal) onderwijs hieraan. De combinatiefunctionaris werkt als spin in het web. Wij verbinden de partijen, initiëren nieuwe activiteiten en hebben hierbij een faciliterende rol.

Waarmee kunnen wij u helpen?
We zijn benieuwd waarvoor u een oplossing zoekt. De maatschappelijke uitdagingen zijn divers. Daardoor is het gebruikelijk dat wij maatwerk leveren voor deze functie. Wij nemen voor u regie in het uitvoeren van de oplossing en leveren een deskundige combinatiefunctionaris die past bij uw situatie.

Ons uurtarief varieert tussen €42,- en €46,- (afhankelijk van de functie-eisen en verantwoordelijkheden).

Contact
Stuur ons uw gegevens via het contactformulier en wij nemen graag contact met u op.